Avís legal

A l’efecte del que preveu la Llei 34/2002 de l’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE), es posa en coneixement de l’usuari que accedeix a aquesta pàgina web amb el domini www.paradaonline. cat, la següent informació general sobre el prestador de el servei:


• Denominació social: FAGIC (Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya
• NIE: G- 59898502
• Direcció: Concili de Trento 313, 9.9 08020 Barcelona
• Telèfon: 933051071
• Correu electrònic: info@fagic.org


Els continguts, activitats comercials i serveis, en general, prestats a través del web estan sotmesos als termes i condicions previstos en aquest Avís Legal, i compleixen amb la vigent legislació espanyola, especialment, amb l’esmentada LSSICE i la Llei Orgànica 15 / 1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD).


En conseqüència, el simple accés i utilització del web per qualsevol persona implica l’atribució de la condició d’usuari i l’acceptació plena de tots els termes i condicions recollits en aquest avís legal des del mateix moment que s’accedeix al web.
L’accés al web, així com la sol·licitud de tot tipus d’informació són totalment gratuïts.


Com comprar en línia
Comprar a Parada Online és súper senzill només has de seleccionar els articles que vulguis, les unitats que desitgis, color o talla (si hagués opció) i afegir a la cistella de compra. Un cop finalitzat el pagament, el sistema t’enviarà un correu electrònic confirmant que la teva compra ha estat realitzada amb èxit.


Els nostres preus
Tots els nostres productes tenen aplicats el 21% d’IVA INCLÒS, en vigor a Espanya. Reservat el dret de revisar i modificar els preus si les circumstàncies ho requereixen en qualsevol moment. Les despeses d’enviament es cobraran a part. Si estàs fora de la Unió Europea, tingues en compte que els serveis de duana del teu país et podran cobrar taxes de duana addicionals. Aquestes taxes no són de la nostra responsabilitat i varien d’acord amb el país. Si us plau, per a més informació, contacta amb la duana del teu país abans de fer la comanda.