ParadaOnline.

Nosaltres

El projecte

El mercat de tota la vida sense moure’s de casa!

La Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya FAGiC, que té com a finalitat defensar i promoure els drets i la cultura del poble gitano a Catalunya i conscient d’aquesta necessitat, al 2020 va prendre la iniciativa de crear El projecte “Parada Online”, una web que pretén promoure la venda de productes del mercat ambulant i altres serveis a través d’una plataforma virtual amb l’objectiu de promocionar i impulsar el sector de la industria de la moda i brindar als paradistes la possibilitat de tenir un canal de venda en línia, així com trobar nous clients i oferir noves propostes de valor que fomentin la seva qualitat i comercialització dels seus productes, la sostenibilitat i la tecnologia aplicada.

Parades

Les Parades de tota la vida sense moure’s de casa!

Parada Online pretén generar un canvi en el format de la venta, en la imatge i experiència de compra del mercat ambulant, portant un major tràfic de clients potencials i generar un canvi a la proposta de valor i posicionament dels mercats de venta ambulant que afavoreixi una recuperació del volum de vendes, l’enfortiment de la solvència financera i promoure accions que fomentin la creació de sistemes efectius de venda online.

La "Parada" de tota la vida sense moure’s de casa!

Proximitat

A Parada Online trobaràs productes directament de les parades d’arreu de Catalunya. Sense intermediaris ni grans empreses.

Confiança

Busca allò que necessites i segur que ho trobaràs entre els productes que ofereixen els nostres paradistes. Ja ens coneixes, som els teus paradistes de sempre, i ara també ens pots trobar a Internet.

De la plaça a casa

Es tracta d’un nou lloc web on cada paradista té l’oportunitat de tenir la seva botiga on-line i de poder oferir tots els seus productes a aquelles persones amb qui potser mai haurien coincidit en un mercat.

Scroll al inicio