Qui som

La FAGIC

La Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGiC) és una organització sense ànim de lucre que acull a 96 associacions gitanes d’arreu del territori català.
Es va crear a l’any 1991 i és l’entitat més representativa de l’associacionisme gitano de la societat catalana.
El seu objectiu general és millorar les actuacions dirigides al poble gitano, recollint les seves particularitats, aspiracions i preocupacions, i establint un canal de comunicació entre els gitanos i la societat majoritària.

La FAGiC desenvolupa diversos programes i activitats amb el suport de diferents institucions públiques i privades d’àmbit local, autonòmic, estatal i internacional.

Parada Online

Parada Online és un punt de trobada, un autèntic mercat virtual. Hi podràs trobar no només els teus paradistes habituals, sinó parades d’arreu amb tot de productes que podràs rebre a casa amb un sol clic. El projecte va néixer durant l’any 2020 de la mà de la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC) per apropar paradistes i clients en un entorn digital. La iniciativa també ha comptat amb el suport i finaçament del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya de la Generalitat de Catalunya.  

Testimonis

T’oferim un recull de les opinions dels usuaris de Parada Online.